Vanzari Garsoniere - AVIATIEI

Pret:
120.000
Suprafata
48 mp
Pret
120.000
Locatie
Nord
Zona
Aviatiei
Agentie
Exclusive Homes Real Estate
An constructie
2023

Agentia noastra va prezinta spre vanzare o garsoniera situata in ansamblul rezidential Nusco City, vizavi de Promenada Mall.

Suprafata utila totala a garsonierei este de 47.50 mp, suprafata construita este 60 mp si detine o terasa superba de 5.30 mp. Compartimentarea apartamentului este de tip decomandat si se afla la etajul 2 intr-un imobil S P 7E.

Garsoniera face parte din Faza 2 de constructie, dispune de finisaje şi dotări de o calitate superioară, menite să asigure gradul de confort in propria locuinţă.
Parchet triplustrasificat, rezistenţă la alunecare R9/R10 HARO Germania, potrivit pentru sistemul de incalzire in pardoseală.

Baia este complet utilata cu obiecte sanitare de inalta calitate, vas WC suspendat, lavoar montat pe blat de lemn din stejar stratificat, oglinda, cabina duş/cadă, baterii lavoar/cadă, produse de către Ideal Standard Italia.

Fiecare apartament este dotat cu centrală termică in condensaţie Viessman Vitodens 24kW cu tiraj forţat cu afisaj LCD. Schimbătorul de căldură de inalta calitate, transformă eficient energia utilizată in căldură, precum şi furnizarea rapidă a apei la temperatura constantă şi debit dorit. Clasa de eficienţă energetică A. Centrala va fi murală şi montată in bucătărie.

Uşile interioare model Pinum Suite Plus, alcătuite pe structura celulară, cu panouri exterioare HDF, finisaj CPL, culoare RAL9010 (culoare alb). Usa de la intrare este echipată cu balamale ascunse AGB şi cu broasca magnetică.

Complexul detine 2500 mp de spaţii verzi amenajate spectaculos, străzi şi alei interioare largi, loc de joacă pentru copii etc.

Nusco City se dezvolta pe 23 de hectare in zona de Nord a Bucureştiului.

Se vinde cu un loc de parcare disponibil in parcarea subterana a blocului, la pretul de 20000 euro plus tva.

In total avem 8 apartamente spre vanzare, 7 apartamente de 2 camere si o garsoniera, pentru vizionari, va rugam sa ne contactati. (ID: 315791835)